Új jelszó kérése
Termékajánló
TOP termékek
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Hegyikristály karkötő 6mm-es

ÚJ
Raktárkészlet: Méret S 16-17 cm:  2 db
Méret M 18-19 cm:  2 db
Méret L 20-21 cm:  2 db
Hegyikristály karkötő 6mm-es
3 450 Ft

Hegyikristály karkötő, szemek nagysága:6mm
Gumis damilra fűzve.
 • Lelki gyógyhatása:
  A hegyikristály minden gyógyító kövek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre.
  Hat a szellemi kimerültség ellen. Aura tisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. Segít a felettes énnel való összeköttetés megteremtésében, ezért kitűnően használható meditáció alatt. Szellemi fejlődésünket is segíti, illetve szellemi határaink kitágulását. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket. Használhatjuk a tér atmoszférájának tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.

  Testi gyógyhatás:
  A testi gyógyításban olyan széles spektrumon használható, hogy annak a felsorakoztatására oldalunk nem alkalmas, így csak egy kis ízelítőt nyújthatunk.
  A hegyikristály minden területre hat; gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással. Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre,
  emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata. Ha egy területre
  megtaláljuk gyógykövünket, vagy a saját személyes ásványunkat, annak a hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

  Hozzárendelt mágikus hatás: A hegyikristály egyesek szerint testi, lelki megfiatalító hatással bír.
 • Raktárkészlet
  Méret S 16-17 cm:  2 db
  Méret M 18-19 cm:  2 db
  Méret L 20-21 cm:  2 db
  Cikkszám
  342287
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  12 g/db