Új jelszó kérése
Termékajánló
TOP termékek
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Hegyikristály repesztett fazettált 8mm-es golyós karkötő

ÚJ
Raktárkészlet: Méret M 18-19cm:  2 db
Méret L 20-21cm:  1 db
Hegyikristály repesztett fazettált 8mm-es golyós karkötő
3 500 Ft

Hegyikristály repesztett fazettált 8mm-es golyós karkötő, gumis damilra fűzve.
 • HEGYIKRISTÁLY

  A hegyikristály a legnépszerűbb kövek közé tartozik. Lássuk hát, miért olyan különleges ez az ásvány, aminek hatását már a hagyományos orvoslás is elismeri, és használja a hegyikristály felhasználásával készült különböző műszereket.

  A hegyikristályhoz hozzárendelhető: Csakra : minden csakra Csillagjegy : minden csillagjegy Elem : föld, némi levegő

  Tulajdonsága: Fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít, minden kövek leggyógyítóbbikaként tartjuk számon. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz. Hegyikristálytűkkel bármely más követ feltölthetünk. Amikor még nem kristályosodott ki, a hegyikristály tejszerűen átlátszatlan. Ebben a formájában tejkvarcnak nevezik.

  A hegyikristály gyógyhatása: Hatással van a szemre, bőrre, ízületekre. Ellenálló képesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, a végtagok fáradtságérzete esetén is ajánlott. Egyensúlyzavarok, epilepszia, érzéketlen testrészek esetén, szédüléskor, ájuláskor hasznát vesszük. Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet. Alkalmas a negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére. A hegyikristály gyógyhatásai szinte végtelenek, hiszen minden területen hat, a felsorolás ezért nem teljes értékű.
 • Raktárkészlet
  Méret M 18-19cm:  2 db
  Méret L 20-21cm:  1 db
  Cikkszám
  243163
  Státusz
  ÚJ