Új jelszó kérése
Termékajánló
TOP termékek
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Kianit gömbölyített karkötő

Raktárkészlet: Méret S 16-17cm:  2 db
Méret 18-19cm:  2 db
Méret L 20-21cm:  2 db
Kianit gömbölyített karkötő
 • Kianit gömbölyített karkötő
 • Kianit gömbölyített karkötő
 • Kianit gömbölyített karkötő
2 900 Ft

Kianit gömbölyített karkötő, gumis damilra fűzve.
Szemek mérete:0,6cm-1cm.
 • A kianit nagyon hatékony lehet az idegrendszeri és érzelmi nyugtalanság ellen, segítheti lecsendesíteni az elmét és lenyugodni a zaklatott érzelmi világunkat. Úgy tartják, hogy a kianit segítheti a tudat ébredését, megnyithatja előttünk a spirituális dimenziókat, meditációnál pedig segíthet megszüntetni az illúziókat és mélyen belemenni a folyamatba.

  Segítheti eloszlatni belőlünk és körülöttünk is a zűrzavart, csökkentheti a félelmeket, és az aggódást. Az ok-okozati összefüggések megértését teheti lehetővé, hogy megszülethessen bennük a mély megértés, milyen felelősségünk és szerepünk van az életünkben létrejövő eseményekben. A kianit segít megérteni, a felelősségünket az életünk alakulásában, és elindítani az egyensúly felé. Ez az ásvány segíthet rálátni életünk igazságaira.

  Segítheti összehangolni és harmóniába hozni a csakrarendszert, és támogató hatású lehet a rezgésemelkedési folyamatra. Élénkítheti az álmokat és segítheti azokat visszaidézni, értelmezni.

  Ez a csodás mély kék színű ásvány segítheti az önkifejezést, a kreativitást, a gondolataink szavakba öntését és az igazság kimondását. Kedvező hatású lehet a torokcsakra működésére, tisztulására és nyílására, megkönnyítheti a kommunikációt.
  Fizikai szinten

  A kianit jótékony hatású lehet a pajzsmirigy problémáira, vesékre, ivarszervekre, izmokra, lázra, idegrendszeri feszültségre, vérnyomásra, lázra.
 • Raktárkészlet
  Méret S 16-17cm:  2 db
  Méret 18-19cm:  2 db
  Méret L 20-21cm:  2 db
  Cikkszám
  581890
  Tömeg
  22 g/db