Új jelszó kérése
Termékajánló
TOP termékek
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Óceán jáspis 8mm-es golyós karkötő

Raktárkészlet: Méret S 16-17cm:  2 db
Méret M 18-19cm:  2 db
Méret L 20-21cm:  2 db
Óceán jáspis 8mm-es golyós karkötő
 • Óceán jáspis 8mm-es golyós karkötő
 • Óceán jáspis 8mm-es golyós karkötő
 • Óceán jáspis 8mm-es golyós karkötő
2 990 Ft

Óceán jáspis 8mm-es golyós karkötő, gumis damilra fűzve.
 • JELLEGZETESSÉGEI:

  Az óceán jáspis érzelmeket gyógyító hatása igen erőteljes. Segít önmagunk és mások elfogadásában, megszeretésében. Segíti szellemi fejlődésünket a felelősség és elfogadás területén. Növeli türelmünket. Az óceán jáspis körkörös mintázata segít ráébredni, hogy mindannyian mindennel kapcsolatban állunk és a természet is egy körkörös, önmagába visszatérő rendszeren alapul. Ez a körkörösség a meditatív légzési gyakorlatok során is segítségünkre lehet. Ez a kő a magas spiritualitás és öröm köve. Támogatja a szolgálatot, segít a felelősségvállalásban, és türelmessé tesz. Tudatosítja életünk és lényünk jótékonyabb oldalát. Pozitív vibrációjának segítségével növeli jókedvünket. Az óceán jáspis “kinyitja a szemünket”, hogy meglássuk milyen csodálatos a pillanat, amiben vagyunk, az itt és a most.

  Mint a jáspisok általában az óceán is erőteljesen védelmező kő, megvéd rosszakaróink ellenünk irányuló negatív energiáitól.

  GYÓGYHATÁSA:

  Az óceán jáspis az emésztőrendszeri problémák közül a gyomor és bélrendszer kezelésében bizonyul hatásosnak, csökkenti ezen területek fájdalmát, gyulladásos megbetegedéseit. Eltünteti azokat a méreganyagokat, amelyek a kellemetlen testszagot okozzák. Kör alakú mintázata együtt rezeg a légzés körforgásával, amelyre jótékonyan hat. Segít a torok, hangszálak megbetegedésinél is.
 • Raktárkészlet
  Méret S 16-17cm:  2 db
  Méret M 18-19cm:  2 db
  Méret L 20-21cm:  2 db
  Cikkszám
  774879
  Tömeg
  20 g/db